home parc huisjes omgeving fotoboek gastenboek prijzen reserveren contact links
Parc
zwembad / sauna
activiteiten
golfen
manege
 
contact
Parc Info : Golfen

Parc Emslandermeer heeft een eigen 9-holes (par 64) all weather golfbaan. Een leuke, afwisselende golfbaan die het gehele jaar bespeelbaar is en... ook zonder GVB of baanpermissie kunt u bij ons vrijwel altijd terecht. Op onze baan zijn ook jeugdige spelertjes, geoefend of ongeoefend, van harte welkom!

Onze drivingrange heeft een lengte van 175 meter en is gelegen naast het restaurant / clubhuis en beschikt over 8 overdekte afslagplaatsen.

De eerste 5 holes van de golfbaan liggen verscholen in het bos van Barlage en zijn vrij kort, maar idyllisch gelegen in een oud verstuivinggebied, hier overheerst het suizen van de dennen. Hole 4 is het snoepje van onze baan, hier slaat u op 15 meter hoogte af tussen de boomtoppen door. Vanaf hole 6 komt u op een paar langere banen uit, drie par 4 banen en 1 par 5 baan. Allen prachtig gelegen langs de bosrand.

Bovendien zijn in onze golfshop de meest voorkomende artikelen voorhanden tegen verrassende prijzen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan huurmateriaal en bieden we een scala aan lesmogelijkheden. Privé-les is mogelijk, maar ook lessen in familieverband of groepen.

Kortom Parc Emslandermeer heeft de perfecte baan om kennis te maken met de golfsport!