home parc huisjes omgeving fotoboek gastenboek prijzen reserveren contact links
Parc
zwembad / sauna
activiteiten
golfen
manege
 
contact
Parc Info

Zo groen, zo ontspannen, zo comfortabel

Parc Emslandermeer in Zuid-Oost Groningen, tussen Drente en Duitsland, is aangenaam anders. De ongerepte schoonheid van de natuur, het comfort van schitterende bungalows aan water of bos. De onbegrensde mogelijkheden om te ontspannen en actief bezig te zijn. Wie hier van een korte of lange vakantie geniet, komt zeker terug. Want Parc Emslandermeer is een park om van te houden.

Er wordt veel aandacht geschonken aan kinderen en dat gebeurt vanuit de gedachte dat ouders pas genieten als hun kinderen dat ook doen. Zo treft u op verschillende plaatsen speeltoestellen aan voor de kinderen en is er een grote speeltuin. In het "Donald Duck" speelhuis vinden allerlei activiteiten plaats, in de schoolvakantie begeleid door een enthousiast recreatieteam. Dat geeft u de ruimte en rust om zelf te genieten!

Natuurlijk heeft Parc Emslandermeer bij Vlagtwedde alle voorzieningen die u van een 5-sterrenpark mag verwachten. Zoals een subtropisch zwemparadijs, het gastvrije restaurant " 't Wed", een centrum met receptie, snackbar/croissanterie "Intermezzo" en een verkoopkantoor voor de prachtige bungalows. Maar Parc Emslandermeer biedt méér. Heeft een eigen haven, een eigen golfbaan, een eigen surfmeer en vooral... een eigen karakter.

Ontdek een onontdekt stukje Nederland

De vrijstaande en halfvrijstaande bungalows zijn gebouwd alsof ze voor permanente bewoning bedoeld zijn en bieden daardoor veel ruimte en comfort. Bovendien vormt het park door zijn waterpartijen en ruime opzet één geheel met de groene omgeving; het fraaie landschap van Westerwolde, de streek waarin Vlagtwedde ligt, de gemeente die zichzelf de op één na mooiste gemeente van Nederland noemt. Vrijwel niemand weet dat in dit oude, veenkoloniale gebied, oude waterwegen 'gerestaureerd' zijn door ze uit te diepen, sluizen weer open te stellen en bruggen te verhogen. Ook weet vrijwel niemand dat er in ons overvolle land nog 'ontdekkingsreizen' zijn te maken; in Westerwolde is dat nog mogelijk! Met recht spreken wij dan ook over een onontdekt stukje Nederland, dat deel uitmaakt van het grens-overschrijdende Ems-Dollard gebied. Hier wisselen eeuwenoude bossen, weidegebieden, beekdalen, meertjes en kanalen elkaar af. Hier liggen schilderachtige dorpjes verscholen. Hier vindt u nog de rust die op zoveel andere plaatsen verloren ging.

Er gaat een wereld van mogelijkheden voor u open

In alle rust bijkomen of actief bezig zijn, alles is mogelijk op Parc Emslandermeer. Wandelen, fietsen of vissen. Zonnen op het gras bij de bungalow of zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Paardrijden, surfen of kanoën. Golfen (is mogelijk zonder golfvaardigheidsbewijs, vooraf reserveren), tennissen of midgetgolfen. Op het terras een drankje drinken of smullen van een heerlijke sorbet. Of in het restaurant genieten van een uitstekend diner of "lopend" buffet met uitzicht over de golfbaan. Op Parc Emslandermeer is het leven goed. U huurt een fiets, skelter, waterfiets of kano. U maakt uitstapjes naar de stad Groningen, het Noorder Dierenpark in Emmen of Speelstad Oranje bij Beilen. U laat zich verwennen in Kuurcentrum Fontana in Nieuweschans. In Bourtange, Heiligerlee en Veendam gaat u terug in de tijd. U steekt de grens over en ontdekt steden als Lingen, Oldenburg en Bremen.

Kortom, één vakantie is eigenlijk veel te kort om alles te zien en te ontdekken. Een reden temeer om snel terug te keren naar Parc Emslandermeer.

Speciale bungalows

Ook zijn er rookvrije en huisdiervrije bungalows. Uw speciale wensen dient u wel bij boeking op te geven. In de andere bungalows zijn huisdieren (max. 1 per bungalow) toegestaan; een hond moet op het park aangelijnd blijven en zult u buiten het park moeten uitlaten.

De riante en comfortabele bungalows op Parc Emslandermeer zijn degelijk gebouwd, perfect geisoleerd en zorgvuldig afgewerkt. Veel bungalows aan het omringende vaarwater hebben een aanlegsteiger, bungalows aan het binnenmeer beschikken vaak over een steigertje om te vissen of een bootje aan te leggen. Liever een bungalow langs de golfbaan of de bosrand? Altijd geldt; welk type bungalow u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een bijzonder aangenaam verblijf voor een bijzonder aangename prijs.

Veel bungalows privé

De bungalows in Parc Emslandermeer zijn vrijwel allemaal particulier eigendom. Ze zijn gekocht door mensen die een tweede huis willen hebben op een rustige plek in een kwalitatief hoogwaardig park. Om zelf hun vrije tijd en vakanties door te brengen, maar ook om te verhuren.

Parc Emslandermeer, verrassend veelzijdig, ook in de winter!

Bezoek Parc Emslandermeer ook eens in de winterperiode. Juist dan is de rust optimaal waardoor u de beslommeringen van alledag snel van u af kunt zetten. En hoe idyllisch is het er als de sneeuw is gevallen. 'n Witte Kerst in Parc Emslandermeer? Mooier kan uw vakantie niet zijn! U geniet zoveel meer in Parc Emslandermeer.

Parc Emslandermeer is een feest voor het hele gezin. Van alles te doen en te beleven. Elke dag nieuwe ontdekkingen, nieuwe ontmoetingen, nieuwe activiteiten. Plus het comfort van heerlijke ruime bungalows die je het gevoel geven 'thuis' te zijn. Van alle gemakken voorzien, smaakvol ingericht en een uitzicht dat nooit verveelt. En als u voor het eerst uw bungalow, binnenkomt zijn de bedden al voor u opgemaakt! Uw bungalow op Parc Emslandermeer; een gezellig en comfortabel rustpunt na een dag vol afwisseling en avontuur.

Parc Emslandermeer maakt 't u gemakkelijk.

In de zomerperiode kunt u op het park kano's, roeiboten en waterfietsen huren. Het gehele jaar door zijn niet alleen fietsen en skelters beschikbaar voor verhuur, maar ook de uitrusting voor tennis of golf. Makkelijk om te weten, als uw auto helemaal volgepakt is.